Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά συνάντηση των καλύτερων παραγωγών τροφίμων και ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα . Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών έστειλαν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας και Συσκευασίας Τροφίμων και Ποτών TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2016. Ο Διαγωνισμός www.olympawards.GR απένειμε δυο διαφορετικά είδη βραβείων OLYMP Awards 2016 για τις κατηγορίες:
TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών
DESIGN Olymp Awards 2016, διαγωνισμός συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
Ανάμεσα στις διακρίσεις και εκείνη της Μεσσηνιακής Επιχείρησης Ποτοποιία Χριστόπουλος, της οποίας το Ούζο Καλαμάτας βραβεύτηκε με στο διεθνή διαγωνισμό και συγκεκριμένα στην κατηγορία της γεύσης με το χάλκινο βραβείο.