play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Το στοίχημα να είναι όλα έτοιμα στις 12 Σεπτεμβρίου επιχειρεί να κερδίσει το υπουργείο Παιδείας και να λειτουργήσουν άμεσα τα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά.
Σύμφωνα με τις αλλαγές για το Ενιαίου Τύπου Ολοήμερο Νηπιαγωγείο προβλέπεται ενιαίο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα και λειτουργία προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος. Το κουδούνι θα χτυπάει στις 08:30 και το σχόλασμα θα γίνεται στις 13:00. Για όσα παιδιά θα μένουν στο ολοήμερο οι γονείς θα μπορούν να τα παίρνουν από εκεί στις 16:00.
Στα δημοτικά το υποχρεωτικό πρόγραμμα θα λήγει στις 13:15, ενώ το ολοήμερο θα τελειώνει στις 16:00. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου στην τρίτη ώρα του ολοήμερου θα υπάρχει επιλογή μαθήματος, όπως Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών, Αγγλικά, Αθλητισμός, Εικαστικά, Θεατρική Αγωγή και Μουσική.
Για το Γυμνάσιο το υπουργείο έχει σχεδιάσει και αναμένεται να υλοποιήσει μείωση των διδακτικών ωρών ανά εβδομάδα, μείωση της ύλης, μείωση των μαθημάτων που εξετάζονται στο τέλος της χρονιάς, περιγραφική αξιολόγηση και σύμπτυξη των τριών τριμήνων σε δύο τετράμηνα.
Πηγή: cnn.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
12 Σεπτεμβρίου αγώνας αίτημα δημοτικά δρόμου είναι Παιδείας
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS