Όλη η Καλαμάτα.. μια καρδιά, για το Wheeling2help το Σάββατο 1 Οκτωβρίου!

0

Η πόλη της Καλαμάτας γίνεται σταθμός ενός μεγάλου ταξιδιού ποδηλατών, το οποίο ξεκίνησε την 07/09/16 παράλληλα με την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων και υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής. Σκοπός του ταξιδιού, που θα έχει 20 πόλεις σταθμούς, είναι η ενημέρωση για την αναπηρία και η προσφορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων – 5 σε κάθε πόλη- για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Στην πόλη μας, μεγάλες επιχειρήσεις ευαισθητοποιήθηκαν να προσφέρουν τα 5 αναπηρικά αμαξίδια σε ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη, μία γραφομηχανή braillie για το Σύλλογο Τυφλών καθώς και 2 λευκά μπαστούνια ειδικού τύπου.

wheeling-kardia

Eπίσης ιδρύματα, σύλλογοι, φορείς, σχολεία και μαθητές θα βρίσκονται μαζί μας ώστε να ενημερωθούν για την αναπηρία σε όλες της της μορφές, μέσω του αθλητισμού και των βιωματικών δράσεων.

Με αφορμή τα παραπάνω,  το «wheeling2help» προσκαλεί όλους μας, να σχηματίσουμε με τα σώματά μας μια μεγάλη καρδιά στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Γιατί η Αγάπη, μοιράζεται, μεταδίδεται και παρασύρει όλους μας στον να κάνουμε τη ζωή πιο όμορφη αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 01 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, γιατί…

…Ξέρεις πως είναι,

να αθλείσαι πάνω σε αμαξίδιο;

να  περπατάς χωρίς να βλέπεις;

να χορεύεις χωρίς να ακούς μουσική;

Εκείνη τη μέρα, θα μάθεις!

www.wheeling2help.com

FB: wheeling2help

T6944 543435

*H εκδήλωση θα συνδυαστεί με στήριξη των πλημμυροπαθών οικογενειών

Υποστήριξη:

banner-gia-afisa


Share.

Leave A Reply