NEWSFEED

Η νύφη έστησε τον γαμπρό και έσωσε τη ζωή των καλεσμένων

today18/09/2016 10

Φόντο
share close

Τηρώντας το έθιμο, η νύφη είπε να στήσει λίγο τον γαμπρό στα σκαλιά τηςΕκκλησίας. Ποιος περίμενε όμως ότι η καθυστέρησή της θα έσωζε τη ζωή των καλεσμένων;

Το περίεργο περιστατικό, συνέβη στηνεκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου. Λίγο πριν αρχίζει η γαμήλια τελετή, κατέρρευσε τμήμα της οροφής της Εκκλησίας.

Από την κατάρρευση τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.

«Ευτυχώς που καθυστέρησε η νύφη διότι αλλιώς θα είχαμε τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας, ότι την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν στην αυλή της εκκλησίας περίπου 200 προσκεκλημένοι. Ο γάμος τελικά έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας με καθυστέρηση αρκετής ώρας.

 

Πηγή: cnn.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it