play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Μπορεί καμία δουλειά να μην είναι ντροπή, ωστόσο υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που μόλις τα ακούς σε κάνουν να ντρέπεσαι. Ή για να μην είμαστε υπερβολικοί, σε κάνουν να νιώθεις άβολα, γιατί έχεις ακούσει αρκετές φορές για την ύπαρξή τους, αλλά δεν έχεις ακούσει (σχεδόν) ποτέ το αντικείμενο ενασχόλησής τους.

Τον επισκέπτονται οι γιατροί ή τους επισκέπτεται εκείνος; Και πείτε ότι βρίσκουμε απάντηση σε αυτό το δίλημμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τι ακριβώς συμβαίνει;
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Όλους μας έχει στήσει ένας γιατρός στο ραντεβού, γιατί είχε στο γραφείο του έναν ιατρικό επισκέπτη.

Φήμες λένε ότι έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από τις θεωρίες συνωμοσίας (εντός και εκτός εισαγωγικών), σύμφωνα με τις οποίες οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μεταλλάσσουν τη σύσταση των προϊόντων που τρώμε σε κάτι εξαιρετικά ανθυγιεινό.

Στα εμπορικά πλοία υπάρχουν τρεις μηχανικοί: ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος. Το γεγονός πως στη λίστα μπήκε ο δεύτερος, δεν σημαίνει πως ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι δύο.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Επειδή υπάρχει τρίτος.

Όσο τα Διαπόντια Νησιά και οι Μικρές Κυκλάδες δεν έχουν δικό τους υπουργείο ή έστω υφυπουργείο, η αδικία θα συνεχίσει να βασιλεύει σε αυτή τη χώρα.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Τον αναφέρουν σε κάθε ανασχηματισμό.

Η συγκεκριμένη θέση αποτελεί όνειρο οποιουδήποτε ανθρώπου εργάζεται στα ΜΜΕ. Μπορεί να μην έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται, ωστόσο είναι σίγουρος πως πρόκειται για κάτι χωρίς ιδιαίτερες ευθύνες και συγκεκριμένο ωράριο, αφού κανείς δεν έχει γνωρίσει ποτέ κάποιον σύμβουλο έκδοσης.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από την ταυτότητα των περιοδικών.

Ανήκει στο IT ή όχι; Και πες ότι ανήκει στο IT, το IT ξέρουμε τι κάνει; Αν πάλι δεν ανήκει στο IT, τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο. Με μεγάλη επιφύλαξη θα τολμήσουμε να πούμε πως ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από διαφημίσεις για ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Πρέπει να ασχολείται (και) με τους σεισμούς. Τι κάνει, όμως, όλο τον υπόλοιπο καιρό που δεν γίνονται σεισμικές δονήσεις;
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από το μηχανογραφικό που συμπληρώνουμε μετά τις Πανελλήνιες.

Αν εξαιρέσουμε το εύκολο λογοπαίγνιο που μπορούμε να κάνουμε με το συγκεκριμένο επάγγελμα, αρκούμαστε στο ότι μάλλον (;) έχει να κάνει με δάση.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Το ξέρουμε;
Στα βιβλία της ιστορίας στο σχολείο, σε οποιαδήποτε περίοδο η Ελλάδα ή κάποιο τμήμα της γνώριζε ανάπτυξη, μέσα στους 2-3 επαγγελματικούς κλάδους που ξεχώριζαν ήταν και η βυρσοδεψία. Κανείς δεν μπήκε, όμως, ποτέ στη διαδικασία να μας εξηγήσει τι κάνει ένας βυρσοδέψης.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από τα σχολικά βιβλία.

Executive assistant, executive agent, executive advisor, executive director, executive manager, executive producer…Είπατε κάτι;
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Από τις υπογραφές στα εταιρικά μέιλ.

Έχουμε ακούσει τόσες φορές το συγκεκριμένο επάγγελμα που μας έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι ξέρουμε με τι ασχολείται.
Πώς ξέρουμε ότι υπάρχει: Όλοι γνωρίζαμε στα φοιτητικά μας χρόνια ένα παλικάρι που άκουγε μέταλ, είχε μακρύ μαλλί και σπούδαζε τη συγκεκριμένη επιστήμη στο Πολυτεχνείο. Αφότου αποφοίτησε, κανείς δεν τον είδε ξανά.
Πηγή: oneman.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
10 ασχολούνται επαγγέλματα επισκέπτης έχουμε ιατρικος ιδέα
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS