play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ο 46χρονος αναμένεται να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για προσβολή της δημοσίας αιδούς
Γυμνός στην οδό Διαγόρου στο κέντρο της Λευκωσίας κυκλοφορούσε σήμερα το πρωί ένας 46χρονος άντρας.
Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν ένα περιπολικό πήγε στο σημείο ο άντρας επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς δαγκώνοντας τον ένα στο χέρι και τον άλλο στο πόδι, ενώ έσπασε και τα γυαλιά του πρώτου.
Κλήθηκαν ενισχύσεις και τόσο ο 46χρονος όσο και οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να εξεταστούν.
Ο 46χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών και ενδεχομένως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Την ώρα του επεισοδίου πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητα τους παρακολουθώντας το «θέαμα» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Ο 46χρονος αναμένεται να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για προσβολή της δημοσίας αιδούς και επίθεση κατά αστυνομικών με πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή: parapolitika.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
άντρας αστυνομικούς βγήκε γυμνός δάγκωσε δρόμο Λευκωσία
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS