play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
«Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η έκτακτη ενίσχυση στους συνταξιούχους, οι οποίοι λαμβάνουν σύνταξη κάτω των 850 ευρώ μεικτά», επισήμανε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.
Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο κ. Πετρόπουλος διευκρίνισε ότι, «δικαιούχοι είναι οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΓΑ, οι ανασφάλιστοι υπερήλικες και οι λαμβάνοντες προσωρινή σύνταξη.
Το ύψος του επιδόματος θα ισούται με τη διαφορά της υφιστάμενης σύνταξης με το ποσό των 850 ευρώ το οποίο δεν θα είναι κατώτερο από 300 ευρώ».
Σύμφωνα με τον Τάσο Πετρόπουλο, για τον υπολογισμό του πλαφόν θα συνυπολογίζονται αθροιστικά οι κύριες και επικουρικές συντάξεις και όχι το ΕΚΑΣ ή άλλα επιδόματα.
«Το επίδομα θα καταβάλλεται ακόμα και στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ. Η κίνηση αυτή είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία, η οποία έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και με αυτόν τρόπο επιστρέφουμε ένα ποσό από τις υπεραποδόσεις που θα το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά. Αποτελεί είπε καταλήγοντας και τη διαφορά μας από τους άλλους», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εργασίας.
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
13η δικαιούνται πετροπουλος.ποιοι σύνταξη
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJANANTO
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS