Πολύ μεγάλη επιτυχία για τα Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα 2016! (photos)

0

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Elite City Resort, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το μεγαλύτερο παιδικό party του Δεκεμβρίου,τα ¨Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα¨, που διοργάνωσαν τα ραδιόφωνα City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 το site MessiniaRadio.gr,η διαδικτυακή τηλεόραση Messiniawebtv.gr σε συνεργασία με το Elite City Resort και με την υποστήριξη της τηλεόρασης Μεσόγειος!

paix

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ξεκίνησε το party, το οποίο τα είχε όλα!!! Μουσική, χορό, γράμματα στον Άγιο Βασίλη και guest τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη,κάλαντα, τραγούδια, αφήγηση παραμυθιού, παιχνίδια, μπαλόνια και κλήρωση με 48 υπέροχα δώρα που πρόσφεραν οι επιχειρήσεις Τoy City, Sconto Center,Βιλιοπωλείο Άποψη, Avon, Χειροποίητα Κοσμήματα Βούλγαρης, Παγοδρόμιο Καλαμάτας “The White Fantasy”,το κατάστημα βρεφικών ειδών ΗΡΑ και το στεγνοκαθαριστήριο Η2Ο.

Οι μικροί μας καλεσμένοι έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, ζωγράφισαν, τραγούδησαν μαζί μας τα κάλαντα, χόρεψαν με χριστουγεννιάτικες μουσικές, έπαιξαν διασκεδαστικά παιχνίδια, γνώρισαν τον Άγιο Βασίλη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

x

zw

Μικροί και μεγάλη καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία…και έτσι συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

x6

x5 x4 x3 x2 x1

Η Hρώ Λυμπέρη ανέλαβε το γιορτινό face painting στα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα προσωπάκια ενώ παράλληλα οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χυμό που κερνούσε το Elite City Resort . Το Big Bang ανέλαβε τις όμορφες μπαλονοκατασκευές και τα ζαχαροπλαστεία Απόλαυση το υπέροχο “μπισκοτόσπιτο.”

hr

face

Η παιδαγωγός Γιώτα Αδαμοπούλου από τα εκπαιδευτήρια Μπουγά αφηγήθηκε το φανταστικό παραμύθι  “Μίσκα” και οι μαθητές – μαθήτριες της σχολής χορού Just Dance, παρουσίασαν 3 συναρπαστικές χορογραφίες!

gio1

x5

gi

just

just3

just2just1

Επίσης οι μαθητές από τα κέντρα ξένων γλωσσών της Κας Ζήνας Βούρβαχη και της Κας Νίνας Νάγιαρ τραγούδησαν το γνωστό σε όλους μας “We wish you a merry Christmas.”

kentra

Xριστουγεννιάτικοι ρυθμοί και από την ραδιοφωνική παραγωγό Βανέσσα Αδαμοπούλου η οποία ξεσήκωσε σε χορό τα παιδιά με τα “Χριστούγεννα” της Δέσποινας Βανδή!

bane

bane1

Ο Αϊ Βασίλης έφτασε και φέτος με παστέλια Ζευγολατιού Κάπα Ευ Μελείν στο σάκο του τα οποία μοίρασε σε όλα τα παιδιά και στην συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους.

x4

x3

x2

Τα Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα άφησαν και αυτή τη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους φέρνοντας την χαρά και την αισιοδοξία μέσα από πολύ μουσική, χορό, παιχνίδι, πλούσιες δραστηριότητες και δώρα για όλα τα παιδιά.

emeis

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές σε όλους!!!

 Share.

Leave A Reply