play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστικός Αγώνας».
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η Πόλα Ρούπα συνελήφθη περίπου στις 6 το πρωί σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα που κρυβόταν τον τελευταίο καιρό στον Αγιο Δημήτριο. Μαζί της είχε το παιδί της και δεν έφερε καμία αντίσταση. Το μόνο που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είναι να προστατέψουν το παιδί της.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε γύρω στις έξι το πρωί και οι αστυνομικοί έπιασαν κυριολεκτικά την τρομοκράτισσα στον ύπνο. Οσον αφορά την εικόνα της, κατά πληροφορίες, δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και δεν αναγνωριζόταν.
Μαζί με την Ρούπα συνελήφθη και μία 25χρονη γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν αυτή που παρείχε καταφύγιο στην καταζητούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ εξετάζεται το αν συμμετείχε στην τελευταία ληστεία που διέπραξε η Πόλα Ρούπα, σε τρέπαζα της Μαλεσίνας.
Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Κατά πληροφορίες το κρησφύγετο ήταν το ισόγειο μικρό διαμέρισμα μιας μονοκατοικίας στην οδό Αθανασίου Διάκου 31 στον Αγιο Δημήτριο. Στο ισόγειο ζούσαν η Πόλα Ρούπα με το παιδί της και η 25χρονη που την έκρυβε ενώ στον πρώτο όροφο συγγενικό πρόσωπο της νεαρής.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη της Ρούπα:
«Πρωινές ώρες σήμερα 05-01-2017 συνελήφθη σε σε πριοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα διωκόμενη με καταδικαστικές απφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Επίσης συνελήφθη και 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».
Φύλλο και φτερό το διαμέρισμα κρησφύγετο
Εντωμεταξύ, οι άνδρες της σήμανσης κάνουν «φύλλο και φτερό» μέχρι αυτή την ώρα το διαμέρισμα στο οποίο κρυβόταν η Πόλα Ρούπα στον Αγιο Δημήτριο.
Η 48χρονη Πόλα Ρούπα είχε διαφύγει από το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε αναζητούνταν από τις αρχές.
Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, της οποίας φαίνεται να ηγείται η ίδια, μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Η ίδια θεωρείται εγκέφαλος τουλάχιστον δύο ένοπλων ληστειών, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης, αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία με λεία πάνω από 300.000 ευρώ και η πρόσφατη σε τράπεζα στη Μαλεσίνα.
Η τελευταία φορά που οι Αρχές έφτασαν κοντά της ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη, με τη χρήση ελικοπτέρου. Ο πιλότος του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία, ήταν εκείνος που απέτρεψε τα σχέδιά της.
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Αθήνα διαμέρισμα Κρυβόταν Πόλα ρουπα Συνελήφθη
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
closeFor every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS