play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρες απεργίες, αρχής γενομένης από μεθαύριο Πέμπτη (23/2) οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ), αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ.
Σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστικού των Σωματείων Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ., οι 24ωρες απεργίες θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, Τετάρτη 1 Μαρτίου και Παρασκευή 3 Μαρτίου.
«Μοναδικό αίτημά μας είναι να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες» υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.
«Η ρύθμιση αποτελεί τον “δούρειο ίππο” για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Όμως, αυτά τα «κρυφά» σχέδια δε θα περάσουν! Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική!» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
1 23 3 ηλεκτρικό Μαρτίου μετρό τραμ Φεβρουαρίου χωρίς
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJEINA
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS