NEWSFEED

Σοκ! | Είναι αυτή η νέα τάση στα μπικίνι;

today27/04/2017 8

Φόντο
share close

Είναι αλήθεια πως οι συγκεκριμένες γυναίκες ότι και αν φορέσουν, το μετατρέπουν αμέσως στην απόλυτη τάση. Δεν μπορούμε βέβαια να καταλάβουμε, την τεράστια αυτή επιρροή, την οποία έχουν καθώς δεν θα τις έλεγες συνεχώς καλοντυμένες ή κομψές.

Ο λόγος φυσικά για τις αδερφές Kardashian-Jenner, που τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει πανικό και έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού να προσπαθεί σαν τρελό να τις αντιγράψει.

Κάτι τέτοιο πιστεύουμε πως θα συμβεί και αυτή την φορά. Όπως ήδη γνωρίζετε η Kim μαζί με την Kourtney βρίσκονται διακοπές με τις φίλες της στο Μεξικό και τα φλας των παπαράτσι έχουν πάρει «φωτιά». Και μπορεί το απίστευτο Dior μαγιό της Kim, να έκλεψε τις θετικά τις εντυπώσεις, ωστόσο δεν θα λέγαμε το ίδιο και για το μαγιό της Kourtney.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: youweekly.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it