NEWSFEED

Συνάντησε το παιδί της μετά από 28 χρόνια!

today28/04/2017 3

Φόντο
share close

Το χθεσινό «Πάμε Πακέτο» ‘ήταν ίσως από τα πιο συγκινητικά επεισόδιο που έχουν παιχτεί τις τελευταίες μέρες…

Το αβάσταχτο δράμα μίας μάνας που εδώ και 28 χρόνια αναζητά το παιδί της! Το 1988 η γυναίκα γέννησε ένα 7μηνίτικο αγοράκι, όμως όταν το έφερε στον κόσμο της ανακοίνωσαν ότι ήταν άρρωστο και δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή.

Εκείνη φυσικά, με το ένστικτο της μάνας, δεν το πίστεψε και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε να αναζητά το παιδί της και κάθε στοιχείο που μπορεί να την φέρει κοντά σε αυτό… Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκλονισμένη και συγκινημένη παρακολουθεί την εξέλιξη του «πακέτου» ενώ όλοι έχουν δακρύσει με την ιστορία αυτή….

Μετά από 28 χρόνια η μητέρα και ο γιος συναντήθηκαν! Έτρεξε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και οι στιγμές που διαδραματίστηκαν στο πλατό του «Πάμε Πακέτο» ήταν απλά ανατριχιαστικές! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it