play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Γαλλία στο εγγύς μέλλον, φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τους δρόμους που παίρνετε. Θα μπορούσαν απλώς να εξαφανιστούν… Η σύνδεση του Κόλπου του Burnёf με το νησί Noirmoutier γίνεται μέσω του δρόμου Passage du Gois και δεν είναι μόνο μια υπέροχη διαδρομή σχεδόν μέσα στο νερό αλλά και εξαιρετικά… περιπετειώδης.
Δύο φορές κάθε μέρα, όταν ανεβαίνει η παλίρροια, ο 4 χιλιομέτρων δρόμος εξαφανίζεται 4 μέτρα κάτω από το νερό. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό τον δρόμο μόνο δύο φορές τη ημέρα για λίγες ώρες (ειδικά πάνελ και στις δύο πλευρές του δρόμου δείχνουν πότε είναι ασφαλής η χρήση), ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η αύξηση της στάθμης του νερού προλαβαίνει τους οδηγούς, οι οποίοι ανεβαίνουν σε πύργους διάσωσης και περιμένουν να σωθούν.
Πηγή: perierga.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
δρόμος δύο εμφανίζεται εξαφανίζεται μέρα φορές
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS