ΚΟΣΜΟΣ

Έστειλε email στην αστυνομία για αεροπειρατεία για να γλιτώσει!

today08/05/2017 4

Φόντο
share close

Υπάρχουν πιθανότητες ο έρωτας να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν είσαι παντρεμένος με παιδί και διατηρείς παράλληλα παράνομο δεσμό μέσω διαδικτύου με μία κοπέλα που θέλει να πάτε διακοπές.

Βρισκόμαστε στην Ινδία και συγκεκριμένα στην πόλη Hyderabad. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας ο 32χρονος Motaparthi Vamshi Krishna ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε φάρσα στέλνοντας email στην αστυνομία, με το οποίο προειδοποιούσε τις Aρχές για επικείμενο χτύπημα αεροπειρατείας.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας , στο email, το οποίο εστάλη, στην αστυνομία της Mumbai, ο Krishna ισχυριζόταν ότι μία γυναίκα που εκτελούσε τις εντολές έξι ανδρών, σχεδίαζε αεροπειρατεία σε αεροπλάνα στις πόλεις Hyderabad, Chennai και Mumbai.

Στη συνέχεια η αστυνομία της Mumbai, ειδοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των μετρώ ασφαλείας στους σχετικούς αερολιμένες.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι ερευνητές ήταν να εντοπίσουν τη διεύθυνση IP σε ένα ίντερνετ καφέ, που ονομάζεται «E Netzone» και βρίσκεται στην Hyderabad. Από εκείνη τη στιγμή ήταν σε θέση να εξετάσουν 8 υπόπτους.

Κοιτάζοντας εξονυχιστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, η αστυνομία «έφτασε» στον Krishna.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: cnn.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it