play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Με το φόβητρο των πιο αυστηρών «λουκέτων» θα επιχειρήσουν και φέτος οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ να περιορίσουν τα κρούσματα φοροδιαφυγής στους τουριστικούς προορισμούς.
Ετσι, ήδη έχουν πακετάρει τα… μπογαλάκια τους για να βρεθούν σε εφορίες περιοχών όπου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αρχής, η παραβατικότητα χτυπάει «κόκκινο».
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, στο επίκεντρο των επιτόπιων προληπτικών ελέγχων μπαίνει τόσο ο έλεγχος εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και η καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων, οι οποίες καταχωρούνται και αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ενεργειών της Φορολογικής Διοίκησης, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά.
Οι ως άνω έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
επιχειρήσεις εφορία ξεκινά σαφάρι τουριστικές
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS