play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η Mandy Harvey ανέβηκε στη σκηνή του America’s Got Talent τραγουδώντας το δικό της κομμάτι που έχει ονομάσει «Try» με τους κριτές και το κοινό να την αποθεώνουν τόσο για την δύναμη ψυχής της όσο και για την ξεχωριστή χροιά της.
Η Mandy ανέφερε στην κριτική επιτροπή πως τραγουδάει από τα τέσσερα της χρόνια και ότι έχασε την ακοή της στα 18 της.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της, έβγαλε τα παπούτσια της για να μπορεί να νοιώθει τον ρυθμό και να κρατάει το μέτρο. Η ίδια είπε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα κομμάτι που έγραψε «για να το ακούει και να θυμάται πως πάντα πρέπει να προσπαθεί και να μην τα παρατάει».
Ο Simon Cowell με το Golden Buzzer την έστειλε κατευθείαν στα ημιτελικά στα οποία και θα συνεχίσει έχοντας πάντα στο πλευρό της τη Sarah, τη διερμηνέα της στη νοηματική γλώσσα.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKSWXzAnVe0
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
american got κωφή μάγεψε ξεχώρισε τάλεντ τραγουδιαστρια φωνή χροια
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS