Κερδίστε 1 από τα 7 προϊόντα DORIANCE της NATURACTIVE!

0

Συνδύασε το αντηλιακό σου με το DORIANCE SOLAIRE της NATURACTIVE,

γιατί περιέχει φυτικό σύμπλεγμα 7 φυτοχρωστικών που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα ωραίο μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο!

Τώρα μπορείς και συ να το κάνεις δικό σου!

Απλά, συντονίσου στο Δίαυλο 99,2, τηλεφώνησε στο 2721063252  και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 7 προϊόντα στην κλήρωση της Τρίτης 27 Ιουνίου 2017!

diavlos NATURACTIVE

 

DORIANCE SOLAIRE από τα εργαστήρια NATURACTIVE

‘Ηλιος ο ευεργέτης…

Ο ήλιος αποτελεί τη βάση για όλη τη ζωή στον πλανήτη καθώς είναι η πηγή τής ενέργειας για όλα τα φυτά και έμμεσα για όλα τα ζώα. Επιπρόσθετα, ο ήλιος έχει ευεργετική δράση στον οργανισμό μας καθώς είναι απαραίτητος για την φυσική και ψυχική μας ευεξία. Λίγα λεπτά την ημέρα, έκθεση στον ήλιο, είναι αρκετά για την παραγωγή της βιταμίνης D που είναι απαραίτητη για τα οστά μας.

…αλλά με μέτρο

Σε βάθος χρόνου, η παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο επιταγχύνει τη δερματική γήρανση, ενώ οι πιο εκτεθιμένες στον ήλιο περιοχές εμφανίζουν μια επιπρόσθετη γήρανση, γνωστή ως φωτογήρανση. Τα κύτταρα που εξασφαλίζουν την ανανέωση της επιδερμίδας προσβάλλονται ενώ η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται.

Επιλέγω μαζί με το αντηλιακό μου το DORIANCE SOLAIRE…

To DORIANCE SOLAIRE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για ένα ωραίο μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό 7 φυτοχρωστικών φυτικής προέλευσης που επιλέγχθηκαν για να δώσουν ένα χρυσαφένιο και λαμπερό τόνο στο δέρμα σας κάτω από την επίδραση του ήλιου, ενώ παράλληλα περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προστατεύουμε το δέρμα μας…Πώς;

Η πρόληψη και ο περιορισμός των βλαβερών συνεπειών του ήλιου είναι δύο από τους καλύτερους τρόπους να καθυστερήσουμε τη γήρανση του δέρματος. Πως όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό?

  1. Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε την σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα
  2. Μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες (τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν άφθονους) όπως η βιταμίνη Ε ή το σελήνιο θα μπορούσε να επιβραδύνει τους μηχανισμούς γήρανσης.
  3. Η χρήση ενυδατικών προΪόντων ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος.
  4. Επιπλέον κατανάλωση νερού όταν κάνει πολύ ζέστη
  5. H διακοπή του καπνίσματος βοηθά στην καλή διατήρηση του δέρματος.

 


Share.

Leave A Reply