Τα 5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες

0

Εδώ στο in2life σεξ & σχέσεις, στηρίζουμε απόλυτα το να είσαι ο εαυτός σου. Αν είσαι ειλικρινής, τότε δεν χρωστάς σε κανέναν, ζεις την ζωή σου και δεν έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση κανενός. Και αυτό θα ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αν δεν υπήρχαν ένα σωρό άνθρωποι που το διάβασαν κάπου και σκέφτηκαν “Τέλειος τρόπος να δικαιολογήσω την απαίσια προσωπικότητά μου!”

Μην γίνεις, λοιπόν, τέτοιος άνθρωπος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν κάποιος έχει ξενερώσει μαζί σου για κάποιον λόγο, αυτό είναι δικό του πρόβλημα, και δεν έχεις κανέναν λόγο να δώσεις εξηγήσεις. Αλλά τα παρακάτω πέντε πράγματα είναι απλώς κακή συμπεριφορά. Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να τα κάνεις.

Η αγένεια
Είναι διαφορετικό να έχεις μια δυναμική προσωπικότητα, να λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να μην σε ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, και είναι εντελώς διαφορετικό να φέρεσαι με αγένεια στους ανθρώπους. Ακόμα κι αν φέρεσαι καλά σ’ εκείνον, κάποια στιγμή η αγένειά σου θα φανεί.

H πίεση
Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν. Δεν έχουν κοινά, δεν έχουν χημεία – συναισθηματική ή σεξουαλική. Αυτά συμβαίνουν. Αν, όμως, εσύ δεν μπορείς να το αποδεχτείς αυτό και να συνεχίσεις την ζωή σου, και εξακολουθείς να πιέζεις την κατάσταση, έχεις πρόβλημα.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:in2life.gr

Share.

Leave A Reply