play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ο Αντι Μάρεϊ «τρόλαρε» τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου ότι απέρριψε πρόταση του περιοδικού Time για να είναι το «Πρόσωπο της χρονιάς».
«Το περιοδικό Time με κάλεσε για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδεικνυόμουν ”πρόσωπο της χρονιάς”, όπως πέρυσι, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και μεγάλη φωτογράφηση», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, προσθέτοντας ότι απέρριψε την πρόταση. Βέβαια, η ανάρτησή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και του περιοδικού.
Ο Μάρεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει με τον τρόπο του τον Αμερικανό πρόεδρο. «Το BBC με πήρε μόλις για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδειχθώ αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και φωτογράφηση», ανέφερε ο τενίστας αντιγράφοντας ουσιαστικά την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, συμπληρώνοντας με το ίδιο στιλ ότι απέρριψε την πρόταση.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Αντι Μάρεϊ τρολάρει κόντρα Ντόναλντ Τραμπ ΤΙΜΕ
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS