Η θεωρία του φλερτ στο Twitter

0

Η κατάκτηση μιας γυναίκας δεν θέλει κόπο αλλά… τρόπο. Πρόκειται για μια διαδικασία εύκολη και σε καμία περίπτωση δεν είναι σπαζοκεφαλιά αρκεί ο άνδρας να ακολουθήσει μία πολύ συγκεκριμένη διαδικασία.

Ποια είναι αυτή; Χιλιάδες κείμενα έχουν γραφτεί, εκατοντάδες σύμβουλοι σχέσεων έχουν μιλήσει ωστόσο πάντα υπάρχει η δυσκολία που συνοδεύει το παιχνίδι της κατάκτησης. Όμως, φαίνεται πως κάποιος βρήκε την λύση αφού επιστράτευσε την τετράγωνη λογική και σε συνδυασμό με το συναίσθημα βρήκε την λύση που σας παρουσιάζουμε στο ETheMagazine του EleftherosTypos.gr.

Πρόκειται για τον καθηγητή Αγγλικών του Τζέικ, ενός φοιτητή που μοιράστηκε στο Twitter τους «χρυσούς» κανόνες που του έδωσε και κατάφερε να κατακτήσει την γυναίκα που ήθελε.

Πως ξεκίνησαν όλα;

Ο νεαρός είχε… απηυδήσει και μη ξέροντας τι άλλο να κάνει για να προσεγγίσει την Χάνα και αποφάσισε να ρωτήσει τον καθηγητή Αγγλικών του στο Πανεπιστήμιο. Μη πιστεύοντας ότι θα του απαντήσει, ο καθηγητής αποδείχτηκε ότι είχε… μάστερ στα ερωτικά αφού όχι μόνο του έστειλε μήνυμα αλλά του έδωσε και συμβουλές σε μορφή διαγράμματος.

Ο καθηγητής πρότεινε στον Τζέικ να ακολουθήσει το μοντέλο της πειθούς με: Ήθος, Λόγο και Πάθος. Το ήθος, ο λόγος, το πάθος, όλα μαζί σε συνδυασμό, χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ομιλιών προκειμένου να πειστεί το εκάστοτε κοινό από τον ομιλητή. Ουσιαστικά, σκοπός είναι ο επηρεασμός της σκέψης του πομπού από τον δέκτη αναφορικά με τα ζητήματα που θίγονται.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: madata.gr

Share.

Leave A Reply