Οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και οι πιο άπιστοι!

0

Επιστήμονες βρήκαν αυτό που θέλει να ξέρει κάθε γυναίκα πριν προχωρήσει σε μία σχέση με έναν άνδρα. Έτσι, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου βρήκαν πως οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και πιο πιθανόν να απατήσουν την σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση πήραν μέρος στην έρευνα του πανεπιστημίου, η οποία είχε δύο σκέλη.

Πρώτο τεστ

Αρχικά ζητήθηκε από άνδρες και γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, σχολιάζοντας πως βλέπουν την εμφάνισή του συντρόφου τους.

Οι ερευνητές βρήκαν μία σημαντική διαφορά στις απαντήσεις, καθώς οι γυναίκες που είχαν καλύτερη δουλεία (και αμοιβή) από τον σύντροφό τους, έβρισκαν την εμφανισή του ωραία, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και για τους άνδρες με το ίδιο χαρακτηριστικό, οι οποίοι θεώρησαν πως οι εμφάνιση της κοπέλας τους θα μπορούσε να ήταν πιο προσεγμένη.

Δεύτερο τεστ

Το δεύτερο τεστ είχε σχέση με το αν γυναίκες και άνδρες που έχουν καλύτερη οικονομική κατάσταση από το άλλο τους μισό είναι και οι πιο απιστοι.

Οι Κινέζοι επιστήμονες έδειξαν φωτογραφίες σε άνδρες και γυναίκες, στα οποία απεικονίζονται άτομα από το αντίθετο φύλο με το ίδιο οικονομικό υπόβαθρο και περιποιημένη εμφάνιση….

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

 

Πηγή: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply