Βρείτε τα κρυφά σας ταλέντα βάση της ημερομηνίας γέννησής σας!

0

Αξιοποιήστε τα κρυφά σας ταλέντα και βρείτε τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σας μέσω της Aριθμολογίας… Για να τα βρείτε, προσθέστε το μήνα και την ημέρα γέννησής σας μέχρι να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο αριθμό ή 11 ή 22… Δηλαδή >>

Παράδειγμα: Έστω ότι έχετε γεννηθεί 11/5: 5 + 11 = 16 => 1+6=7. Ανήκετε λοιπόν στον Αριθμό 7. (Αν το άθροισμα βγαίνει 11 ή 22 το κρατάτε ως έχει…)

Η παρακάτω ανάλυση  παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα βασικά σας χαρακτηριστικά / δυνατότητες / ταλέντα ανάλογα με τον Αριθμό που ανήκετε >>

 

Αριθμός 1

Λατρεύεις να είσαι ανεξάρτητος, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι συνεχώς σε νέες κατευθύνσεις. Είσαι μια δυναμική, ανεξάρτητη, εφευρετική, και τολμηρή προσωπικότητα και πάντα χαράσσεις μια καινούργια πορεία με νέες απαιτήσεις. Έχεις μάλιστα τη δυνατότητα να ανταποκρίνεσαι άνετα στις νέες καταστάσεις και να εκτιμήσεις σωστά αυτή που θα καθορίσει το σχέδιο δράσης σου. Σου αρέσει να είσαι μόνος και δεν θα επιτρέψεις σε κανένα να βάλει φρένο, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Αριθμός 2

Έχεις την ικανότητα να λειτουργείς πολύ καλά με τους άλλους, επιδιώκοντας τις κατάλληλες συνδέσεις, διαθέτοντας πνεύμα συνεργασίας και ταλέντα στη διαμεσολάβηση και τη διαπραγμάτευση. Φαίνεται να κατέχεις με απόλυτα φυσικό τρόπο την ιδιότητα να βρίσκεις λύσεις, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να βρουν. Η ικανότητά σου μάλιστα να συνεργάζεσαι με όλους τους διαφορετικούς τύπους των ατόμων είναι ένα φυσικό ταλέντο και αυτό γίνεται εμφανές με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης, έχεις την απίστευτη ικανότητα να φέρνεις σε επαφή αντίθετες πλευρές/απόψεις για να διαπραγματευτούν, επιτυγχάνοντας στο τέλος μια ειρηνική συμφωνία.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: fouit.gr

Share.

Leave A Reply