Το Mad Greek Café σερβίρει γύρο μέσα στην έρημο (εικόνες)

0

Παντού λένε υπάρχει ένας Έλληνας. Κι όπου υπάρχει Έλληνας, μη ανησυχείς, δεν πρόκειται να σου κρυφτεί. Φαίνεται, το φωνάζει και ειδικά όταν βρίσκεται στην ξενιτιά, κάνει ότι μπορεί για να νιώθει πως έχει λίγη από Ελλάδα δίπλα του. Συχνά αυτό γίνεται χωρίς ιδιαίτερο μέτρο και οδηγεί σε extravaganza καταστάσεις και σκηνικά. Όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Ευλογημένος όχι από Θεό αλλά από ολόκληρο το δωδεκάθεο του Ολύμπου, τον Βούδα και τον Αλλάχ μαζί, έχω δις πραγματοποιήσει road trips που περιλαμβάνουν τη μαγευτική σύνδεση της ‘Πόλης των Αγγέλων’ με την ‘Πόλη του Τζόγου’. Και σε αυτή τη διαδρομή, Los Angeles-Las Vegas, υπάρχει μία στάση που η περήφανη ελληνική καρδιά σου δεν πρέπει να προσπεράσει. Το φημισμένο Mad Greek Café, που δεσπόζει στο μικρό και κατά τ’ άλλα άγευστο Baker που βρίσκεται περίπου τρεις ώρες μετά το ξεκίνημα της διαδρομής από το LA!

Έχει μερικά πολύ όμορφα βενζινάδικα, εγκαταλελειμμένα motel και διάφορες επιλογές για να γεμίσεις το στομάχι σου πριν συνεχίσεις τη διαδρομή με τις απέραντες ευθείες και τελικό προορισμό ένα μέρος που είναι προδιαγεγραμμένο πως θα αδειάσει το πορτοφόλι σου. Προτού λοιπόν σου φάνε ότι δολάρια έχεις οι κουλοχέρηδες, τα ζάρια, τα χαρτιά και η ρουλέτα, φάε στον τρελό τον Έλληνα.

Την πρώτη φορά που ήρθα face to face με το μαγαζί, ένα μικρό πολιτισμικό σοκ το έπαθα. Άρχισα να μετράω κίονες, αγάλματα, σημαίες και λόγια, απλωμένα σε κάθε δυνατή επιφάνεια. Σε ταμπέλες, τέντες, τοίχους, μενού. Όντως, πολύ mad o τύπος

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oneman.gr

Share.

Leave A Reply