Νέα Διάκριση της εταιρίας ΚΛΗΜΗΣ στα Made in Greece Awards 2017!

0

Έπαινο καινοτόμου προϊόντος έλαβε η Μεσσηνιακή εταιρεία ΚΛΗΜΗΣ (ΒΑΣ. & ΑΙΚ. ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΟΕ) στα Made in Greece Award 2017 για το κάρβουνο που παράγει από το κουκούτσι της ελιάς.

Η τελετή απονομής των βραβείων  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  11 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα βραβεία αυτά πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια από το 2013 και θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σκοπό έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στη δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους, ενώ επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις δημιουργώντας σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Κοτταρίδη Κλημεντία CEO της εταιρείας από τον Αν. Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing Ομίλου Interamerican και Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ κ. Φραγκουλόπουλο Μάρκο.

Η εταιρία «ΚΛΗΜΗΣ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στη Καλαμάτα το 1968. Δραστηριοποιείται κυρίως με τη παραγωγή ασβέστη ενώ από το 1992 εφαρμόζει μία καινοτόμο μέθοδο με την οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τα απόβλητά της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας  για την παραγωγή μπρικέτας κάρβουνου από το κουκούτσι της ελιάς. Το πυρηνοκάρβουνο ΚΛΗΜΗΣ είναι 100% φυσικό προϊόν, έχει μοναδικά πλεονεκτήματα κατά την χρήση του και χάρη σε αυτό η εταιρεία έχει διακριθεί σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς Περιβάλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση σε θέματα οικο-καινοτομίας, διαχείρισης φυσικών πόρων και εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας.

Share.

Leave A Reply