Χρόνια πολλά «Leonidas Passion Coffee»!

0

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να επικρατεί μια νέα τάση όσον αφορά τον καφέ, η τάση αυτή είναι γνωστή ως καφές take away ή αλλιώς καφές στο χέρι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουμε να μην πιούμε τον καφέ στον χώρο του καταστήματος αλλά να επιλέξουμε να τον πάρουμε μαζί μας ή να τον παραγγείλουμε στον χώρο μας είτε για να εξοικονομήσουμε χρόνο είτε γιατί δεν υπάρχει λόγος να τον πιούμε εκεί αφού το μόνο που θέλουμε είναι απλώς να απολαύσουμε έναν καφέ.

To “Leonidas Passion Coffee” είναι ένα κατάστημα take away καφέ που έσπασε τα καθιερωμένα στη πόλη της Καλαμάτας. Ξεκίνησε της λειτουργία του εδώ και ένα χρόνο και στο λίγο αυτό διάστημα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στο χώρο του καφέ για την πόλη της Καλαμάτας.

FB : www.facebook.com/kotsiaris

Δεν βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, δεν βρίσκεται σε κάποια είσοδο ή έξοδο της πόλης για να έχει πέρασμα, δεν είναι δίπλα σε δημόσια υπηρεσία ή άλλο μεγάλο οργανισμό. Βρίσκεται σε μια μικρή συνοικία της Καλαμάτας και με σωστή οργάνωση, καλή διαχείριση,  με πλάνο και σωστό marketing κατάφερε να θεωρείτε ένα από τα καλύτερα take away café της πόλης.

Τα συστατικά της επιτυχίας είναι:

  • Η επιλογή Α υλών που γίνεται με πολύ αυστηρά ποιητικά κριτήρια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι διαθέτει προς πώληση το καλύτερο χαρμάνι της αγοράς και το ακριβότερο στο χρηματιστήριο του καφέ στην Ελλάδα το Hausbrandt Gourmet.
  • Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό στα μυστικά του καφέ με χαμόγελο και φυσική ευγένεια.
  • Εστιάζει στην ταχύτητα και την ακριβείς εκτέλεση της παραγγελίας γιατί ο καφές έχει μυστικά και για τον κάθε ένα είναι διαφορετικά.
  • Υπάρχει παρακολούθηση της παραγγελίας ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις.
  • Φυσική παρουσία σχεδόν όλη την ημέρα του ίδιου του Λεωνίδα ώστε να αισθάνονται ασφαλείς για το αποτέλεσμα πελάτες και εργαζόμενοι.
  • Η Διακόσμηση του χώρου είναι ζεστή, φυσική σε γήινες αποχρώσεις και καθιστούν το χώρο φιλικό και ευχάριστο. Ειδικότερα το κατάστημα θεωρείτε ότι έχει προσωπικότητα και δυνατή ταυτότητα.

FB : www.facebook.com/kotsiaris

Το Leonidas Passion Coffee είναι το καφέ της νέας εποχής άμεσο γρήγορο φιλικό και ταυτόχρονα άκρως επαγγελματικό. Είναι το καφέ της γειτονιάς σας! Είναι το καφέ της καθημερινότητας σας!

Το Leonidas Passion Coffee βραβεύτηκε πρόσφατα στα Estia Awards 2018 στην κατηγορία Total Experience ανάμεσα σε δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Tips στο Leonidas Passion Coffee δημιουργείτε η αίσθηση στο πελάτη ότι έχει προσωπική περιποίηση.

Γιατί στο Leonidas Passion coffee ο καφές είναι απόλαυση και όχι απλά ένα ακόμη ρόφημα.

 

 

 

Share.

Leave A Reply