Πώς να ταξιδέψεις με ασφάλεια τις γιορτές σύμφωνα με πράκτορα της CIA

0

Ένα ταξίδι κατά την περίοδο των γιορτών, ίσως να βρίσκεται στα σχέδια πολλών από εσάς.

Η ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον προορισμό που έχετε επιλέξει, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο καλά θα περάσετε. Προγραμματισμός, οργάνωση, διορατικότητα: οι απαραίτητες προυποθέσεις για ένα ταξίδι με ασφάλεια τις γιορτές. Ο πρώην πράκτορας της CIA, Μatthew Bradley με εμπειρία 14 ετών σε θέματα ασφαλείας, μίλησε στο Condé Nast Traveler και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία σας από τυχόν κινδύνους, απολαμβάνοντας ήρεμες διακοπές.

Προγραμματισμός και έρευνα: Η οργανωτικότητα είναι βασική προϋπόθεση της ασφάλειας. Πριν ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε προορισμό τις γιορτές, είναι χρήσιμο να συλλέξετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό που θα επιλέξετε: χρήσιμα τηλέφωνα και πληροφορίες για δραστηριότητες που μπορεί να οργανώνονται τις ημέρες που θα βρίσκεστε στην εκάστοτε τοποθεσία. Πού θα φάτε, τι θα δείτε, ποια είναι τα καλύτερα μέρη να επισκεφθείτε.

Αφήστε τα πολύτιμα προσωπικά σας αντικείμενα στο σπίτι: Αποφύγετε να ταξιδέψετε με πολλά μετρητά, κοσμήματα και άλλου είδους πολύτιμα αντικείμενα στις αποσκευές σας. Σύμφωνα με τον Matthew Bradley, είναι σημαντικό για την ασφάλειά σας να μην «προκαλείτε».

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Share.

Leave A Reply