Οράματα και φωνές επικαλείται ο οδηγός που έπεσε πάνω σε κόσμο στη Μελβούρνη!

0

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς, χθες στο κέντρο της Μελβούρνης, συνδέεται με εξτρεμιστικές οργανώσεις, ανακοίνωσε σήμερα η αυστραλιανή αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα ο εκτελών χρέη Επιτρόπου της Αστυνομίας Σέιν Πάτον δήλωσε ότι η αστυνομία συζήτησε με τον 32χρονο οδηγό αλλά ακόμη δεν του πήρε επίσημη κατάθεση.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος είναι αφγανικής καταγωγής, αναφέρθηκε σε «όνειρα και φωνές», αλλά επίσης απέδωσε και ορισμένες από τις ενέργειές του στην κακομεταχείριση των μουσουλμάνων. «Δεν βρήκαμε κάποιες εξτρεμιστικές διασυνδέσεις αυτού του ανθρώπου. Δεν βρήκαμε κάποιον που να του υπαγορεύει ενέργειες ή κάποιες εξτρεμιστικές δραστηριότητες στο παρελθόν».

Ο Πάτον πρόσθεσε ότι 12 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται και ένας 80χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 4χρονος που είχε τραυματιστεί νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου. Η επίθεση σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο Φλίντερς, κατά μήκος του ποταμού Γιάρα, στην επιχειρηματική συνοικία της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply