Χτενίσματα για τις γιορτές | Προτάσεις για να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν

0

Τις γιορτινές ημέρες όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει πέρα από το γιορτινό σύνολο που θα επιλέξουμε, να κάνουμε ένα εορταστικό μανικιούρ, ένα γιορτινό μακιγιάζ και βέβαια ένα από τα πολλά εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές που υπάρχουν.

Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε χτενίσματα με πλεξούδες, κότσους, updo, topdo και αλογοουρές, ένα χτένισμα για το ρεβεγιόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τα Half up χτενίσματα και τα μαλλιά κάτω μπορούν εξίσου να κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή. Απλά βρείτε το ιδανικό ανάμεσα σε δεκάδες χτενίσματα για τις γιορτές και ολοκληρώστε το outfit που έχετε επιλέξει να φορέσετε!

Ακολουθεί μια συλλογή με υπέροχες προτάσεις εορταστικών χτενισμάτων…

Γιορτινά χτενίσματα με πλεξούδες:

Τα χτενίσματα με πλεξούδες κάθε λογής είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Αυτό οφείλεται στις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν τόσο στον τύπο πλεξούδας, όσο και στην δημιουργία του. Συνδυάζονται με αλογοουρές, με κότσους ή αποτελούν από μόνες τους ένα εκπληκτικό χτένισμα για τις γιορτές. Άλλοτε καλά σχηματισμένες και άλλοτε πιο ανέμελες, τύπου boho χτενισμάτων, οι πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν με όλα σας τα γιορτινά σύνολα. Κάντε τις στο πλάι ή πίσω και μαζέψτε τα μαλλιά σας με έναν απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ολλανδικές πλεξούδες που καταλήγουν σε κοτσιδάκια, είτε πλάγιες πλεξούδες που ενώνονται δημιουργώντας μια αλογοουρά. Όπως κι αν επιλέξετε να στολίσετε τα μαλλιά σας με τις πλεξούδες μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα για το ρεβεγιόν.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Share.

Leave A Reply