Ο Ρέμος αποκαλύπτει για ποιο λόγο παρεξηγείται η Υβόννη

0

Ο Ρέμος αποκαλύπτει για ποιο λόγο παρεξηγείται η Υβόννη και τι είναι αυτό που της λέει συνέχεια, αλλά εκείνη το εκλαμβάνει διαφορετικά…

Ο Ρέμος και το χαρέμι του

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του αλλά και τι είναι αυτό που μπορεί να τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια του θυμού μου, ο ΑντώνηςΡέμος αποκαλύπτει τι είναι αυτό που λέει ο ίδιος και παρεξηγεί η σύντροφος του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Τι ιδιαιτερότητες έχει ο Ρέμος;
«Όταν βγαίνω, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα, θα χαιρετήσω, θα χαμογελάσω, αλλά και στα περίεργα μπορώ να κοντρολάρω απόλυτα τον θυμό μου, ειδικά από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Αν κάποιος πειράξει την κόρη μου, ας πούμε, θα περάσει δύσκολα. Είμαι απόλυτος και υπόσχομαι ότι, αν κάποιος πειράξει το παιδί μου, δεν με πειράζει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή»

Τι όνειρα έχει ο Αντώνης Ρέμος για το αύριο;
«Όνειρο μου είναι να δω την Ελενίτσα μου να μεγαλώνει, να είναι γερή και δυνατή. Παρακάλεσα τον θεό προτού γεννηθεί να είναι ένα κανονικό παιδί. Και είναι, ευτυχώς. Και, πιο γενικά, σίγουρα θα ήθελα να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα στην Ελλάδα»

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Share.

Leave A Reply