120 δόσεις | Δείτε πόσοι μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση!

0

Ελεύθεροι επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα, δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί και αγρότες που μπορούν να ενταχθούν στις 120 δόσεις αγγίζουν τις 900.000 όπως εκτιμά το υπουργείο Εργασίας.

Από τους ανωτέρω, οφειλές από 20.000 έως 50.000 ευρώ έχουν περίπου 160.000 ελεύθεροι επαγγελματίες ή αυτοαπασχολούμενοι.

Η σχετική πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων αναμένεται να ανοίξει εντός Φεβρουαρίου. Όσον αφορά στους επαγγελματίες που προχώρησαν σε διακοπή δραστηριότητας, εάν πληρούνται οι υπόλοιπες προϋποθέσεις, είναι δυνατή η επανέναρξη με τον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, όπως διευκρινίζει το αρμόδιο υπουργείο.

Τα στοιχεία των εν δυνάμει ωφελουμένων παρουσίασε στη Βουλή ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τάσος Πετρόπουλος, απαντώντας στο πλαίσιο των επίκαιρων ερωτήσεων του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ερώτηση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: mononews.gr

Share.

Leave A Reply