play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ξεπέρασε τις πέντε ώρες το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια το Σάββατο, για την αναζήτηση ενιαίας εθνικής γραμμής στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Την ίδια ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ενημέρωσαν για τις προτάσεις που παρουσίασε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, στη Νέα Υόρκη, αλλά και για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός.
Επειτα από την ολοκλήρωση της σύσκεψης οι μετέχοντες αρνήθηκαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε, αλλά ο Ζάεφ εξέφρασε την αισιοδοξία του και δήλωσε ότι είναι πιθανή η υιοθέτηση ενιαίας εθνικής γραμμής στο ζήτημα.
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τόνισε είναι είναι απαραίτητη, για την εξεύρεση λύσης, η συμμετοχή της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης αλλά και του προέδρου της χώρας. «Απαιτείται πολιτική θέληση και κουράγιο από την πλευρά μας, αλλά η λύση είναι πιθανή αν υπάρχει τέτοια πολιτική θέληση και από την ελληνική πλευρά», σημείωσε, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων.
«Ενημέρωσα τους μετέχοντες στη σύσκεψη ότι αυτή η διαδικασία θα είναι πολύ υπεύθυνη και αποφασιστική. Στόχος μας να διασφαλίσουμε την πρόοδο και την προστασία των εθνικών συμφερόντων», είπε ακόμη και αρνήθηκε να σχολιάσει τις θέσεις της Αθήνας.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
5 αρχηγών όνομα πολιτικών Σκόπια συμβούλιο ωρών
|
|---|
|
|

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
DRACULA TAME IMPALA
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
7
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
10
play_arrowJEINA
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS