Αναλαμβάνει ο ανάδοχος τη λειτουργία των πάρκινγκ της Καλαμάτας!

0

Η ανάδοχος, κατόπιν διαγωνισμού, ατομική επιχείρηση της Ελένης Τσουφλίδου, που ανέλαβε τη διαχείριση και λειτουργία των υπαίθριων parking της Καλαμάτας, βόρειου και κεντρικού, στο καλυμμένο τμήμα του ποταμού Νέδοντα, γνωστοποίησε προς το Δήμο Καλαμάτας ότι θα ολοκληρώσει το σύνολο των προαπαιτουμένων εργασιών στις 31 Ιανουαρίου 2018 και οι σταθμοί θα λειτουργήσουν αυτοματοποιημένοι, με ευθύνη της, την 1η Φεβρουαρίου 2018. Επισημαίνεται ότι η ανάδοχος διαχειρίζεται και λειτουργεί σημαντικό αριθμό χώρων στάθμευσης ανά τη χώρα.

Εργασίες αισθητικής αναβάθμισης θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαχειριστικής περιόδου, για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της εικόνας των χώρων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

sxediagramma-leitourgias-parking

Η διαχείριση και λειτουργία των σταθμών από Δευτέρα έως Παρασκευή θα διαρκεί από 08:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 08:00 έως 14:00. Κατά τις υπόλοιπες ώρες και τις επίσημες αργίες, τα parking θα τελούν υπό διαχείριση μέσω του αυτόματου συστήματος, αλλά χωρίς καταβολή οικονομικού ανταλλάγματος. Κατά τις ώρες λειτουργίας θα υπάρχει παρουσία προσωπικού της αναδόχου για την εξυπηρέτηση των χρηστών των πάρκινγκ (δύο υπάλληλοι στο κεντρικό και ένα στο βόρειο ανά βάρδια).
Η λειτουργία είναι σχεδιασμένη ώστε κάθε περιστασιακός ή μόνιμος χρήστης να μπορεί να κατευθύνει ο ίδιος το όχημά του στη θέση στάθμευσης του σταθμού οχημάτων, καθώς και να το παραλαμβάνει κατά τη διαδικασία αναχώρησής του.

Ο οδηγός κατά την είσοδό του στο πάρκινγκ, πατώντας ένα κουμπί, θα εφοδιάζεται με το εισιτήριο από τα τερματικά ελέγχου εισόδου. Πριν την έξοδο του οχήματος, ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να επισκεφθεί τα σημεία αυτόματης πληρωμής (τερματικό pos ή χειροκίνητο αυτόματο ταμείο) για την πληρωμή του αντιτίμου στάθμευσης και, στη συνέχεια, να εξέλθει από το σταθμό, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσω των τερματικών ελέγχου εξόδου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: kalamata.gr

Share.

Leave A Reply