Η Γεωργία Νταγάκη LIVE στο YIAMAS GASTRO BAR στις 3 Φεβρουαρίου!

0

Το YIAMAS GASTRO BAR παρουσιάζει τη Γεωργία Νταγάκη το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου!

Η ερμηνεύτρια και εξαιρετική μουσικός από την Κρήτη, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γοητεύσει τόσο το ελληνικό όσο και το ξένο κοινό, και κυκλοφόρησε τα τραγούδια της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα παρουσιάσει τη νέα της μουσική της παράσταση.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα φέρει αποκλειστικά το προσωπικό μουσικό στίγμα της καθώς θα περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, από τα πιο πρόσφατα “Ποια δύναμη” και “Σύννεφο θα γίνω” μέχρι τα παλαιότερα “Δε λέει η καρδιά να μάθει” και “Σκέτος εγώ” ενώ δεν θα λείπει και το σήμα – κατατεθέν της, η λύρα, με την οποία θα παίζει πρωτότυπες διασκευές από την Κρήτη και την «Πετροπέρδικα» μέχρι το Λiβερπουλ και το “ELEΑNOR REGBY” των Beatles!

Το δεύτερο μέρος θα είναι καθαρά επικοινωνιακό με τραγούδια δημιουργών όπως οι Ξαρχάκος, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Τζαβέλας, Κραουνάκης, Νικολακοπούλου, Αφροδιτη Μάνου, Σαββόπουλος, Δουρδουμπάκης κ.α. Τραγούδια διαφορετικών αποχρώσεων, λαϊκά, παραδοσιακά, μελωδικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια με τα οποία έχουμε όλοι ταυτιστεί καθώς μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Παίζουν οι μουσικοί:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ :ΤΥΜΠΑΝΑ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΡΗΓΑΣ ΒΟΡΙΑΣ: ΜΠΑΣΟ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΔΙΑΤΗΣ: ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

Επιμέλεια ήχου
ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τη Γεωργία Νταγάκη στο YIAMAS GASTRO BAR στο Elite City Resort, που δεν πρέπει να χάσεις!

Κρατήσεις στο 2721022434

https://www.facebook.com/YiamasGastroBar/

 

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply