Βαγγέλης Κακουριώτης | «Στην σχέση μου με την μουσική ακολουθώ τυφλά την καρδιά μου!»

0

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται… αποκλειστικά στο tralala.gr!!!

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο ο Βαγγέλης Κακουριώτης μπήκε για τα καλά στην μουσική μας πραγματικότητα ήδη από το 2013! Ο νεαρός γοητευτικός τραγουδιστής κέρδισε τις εντυπώσεις από νωρίς ως μέλος του boyband Boys and Noise, ενώ πλέον ακολουθεί με επιτυχία τη δική του πορεία και φαίνεται πως το απολαμβάνει στο έπακρο.

Επάξια έχει κατακτήσει τον τίτλο του νέου pop idol της χώρας μας και υπόσχεται πως ότι έχουμε δει από εκείνον μέχρι τώρα, είναι μονάχα η αρχή… Με συμμάχους τις πιστές θαυμάστριές του, τις παθιασμένες Vkators, ο Βαγγέλης βήμα – βήμα βαδίζει στο δικό του δρόμο που είναι μόνο ανοδικός. Τα τραγούδια του ξεχωρίζουν και αγαπιούνται αστραπιαία, οι εμφανίσεις του κατακλύζονται από κόσμο και όλα αυτά μόνο πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία μαζί του.

Λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε και το πρώτο του ολοκληρωμένο album -φυσικά από την Panik Records– με τίτλο  «Για Σένα Είμαι Εδώ», στο οποίο μάλιστα υπογράφει και τέσσερα από τα τραγούδια. Ναι, μπορεί να το κάνει καλά και αυτό!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολλά-υποσχόμενο πρόσωπο της σύγχρονης pop σκηνής κι εκείνο που μένει να δούμε, είναι τι άλλο μας ετοιμάζει για το μέλλον που… ήδη φαίνεται ιδιαίτερα φωτεινό!

Καλησπέρα Βαγγέλη, επιτέλους σε φιλοξενούμε στο tralala.gr και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Είναι και δίκη μου χαρά και σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία. Είμαι καλά! Βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου σε ό,τι αφορά το αντικείμενό μου αυτή την περίοδο, έχω πολύ τρέξιμο και καθόλου ελεύθερο χρόνο αφού είναι παρά πολλά αυτά που είναι προγραμματισμένα και έρχονται… ενώ παράλληλα τελειώνω σιγά σιγά και με τις σπουδές μου στην μουσική τεχνολογία.

Σε πρωτογνωρίσαμε κάπου στο 2013 ως μέλος των Boys and Noise, ενός boyband που παρά τη μικρή του διάρκεια κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω. Πόσο διαφορετικός είναι ο Βαγγέλης του σήμερα από εκείνον;

Ήταν όμορφο έως και μαγικό αυτό που συνέβη τότε, ήμουν μόλις 16 χρόνων και είχα την πρώτη μου επαφή, σε πιο σοβαρό επίπεδο με ό,τι αγαπάω πιο πολύ, την μουσική. Σήμερα όμως είναι όλα διαφορετικά γιατί νιώθω πιο ώριμος, πιο οργανωμένος και πιο έτοιμος να συνεχίσω.

Εδώ και κάποιο διάστημα ακολουθείς τη δική σου, solo, πορεία στη μουσική. Πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση; Σε άγχωνε το γεγονός ότι όλα πια εξαρτώνται αποκλειστικά από σένα;

Στην σχέση μου με την μουσική ακολουθώ τυφλά την καρδιά μου, οπότε, όποιες δυσκολίες και να παρουσιαστούν τις ξεπερνάω εύκολα και βέβαια το γεγονός ότι όλα πλέον περνούν μόνο από τα δικά μου χέρια μόνο άγχος δεν μου δημιουργεί. Αντιθέτως, με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερος και πιο δημιουργικός.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tralala.gr

Share.

Leave A Reply