Πέγκυ Ζήνα | «Άργησα να κερδίσω αυτό που πίστευα ότι άξιζα… δεν μου χαρίστηκε τίποτα!»

0

Αυτή η περίοδος είναι απόλυτα δημιουργική για εκείνη αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single από την Minos –EMI με τίτλο «Μη μ΄ ακουμπάς» ενώ παράλληλα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των live εμφανίσεων της.

Η ίδια μας εξηγεί πόσο υπομονετικά περίμενε την επιτυχία να της χτυπήσει την πόρτα, πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της η συνεργασία με τον Δημήτρη Μητροπάνο ενώ αποκαλύπτει τι συμβουλές τις έδινε στο ξεκίνημα της ο Γιάννης Πάριος.

Καλησπέρα Πέγκυ! Χαίρομαι πολύ που βρισκόμαστε εδώ, στο Fever. Πώς είναι τα πράγματα; Πώς πήγε το ξεκίνημα των εμφανίσεών σας με τον Νότη Σφακιανάκη;

Μια χαρά! Ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία κι ευχόμαστε έτσι και να συνεχίσει καθώς φέτος βρισκόμαστε σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους της Αθήνας.

Πόσο αγχωτικό είναι για εσάς αυτό;

Σίγουρα είναι λίγο αγχωτικό αλλά από την άλλη, μπροστά σε τόσο κόσμο νιώθεις σαν να τραγουδάς σε γήπεδο… σε κάποια συναυλία, έχει κι αυτό τη μεγαλοπρέπειά του.

Με τον Νότη Σφακιανάκη έχετε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν…

Πολλές φορές, από μικρή! Νομίζω είναι η τέταρτη φορά τώρα.

Πώς έχει διαμορφωθεί η σχέση σας με το πέρασμα του χρόνου;

Έχει μία συγκίνηση το ότι γνωριζόμαστε τόσα πολλά χρόνια. Ο Νότης σαν Νότης δεν έχει αλλάξει, είναι αυτό που είναι όλα αυτά τα χρόνια που τον ξέρω. Είναι συγκινητικό το ότι περνούν τα χρόνια και συναντιέσαι ξανά με έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο και γνωρίζεται καλά ο ένας τον άλλο. Φέτος πρέπει να πω ότι έχουμε την μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας και την Ελπίδα, την Χριστίνα Σάλτη, τις 48 Ώρες, τον Άγγελο Δάνο, τον Μιχάλη Μόσχου και τη Μαρία Σχοινά.

Έτσι όπως έχουν έρθει σήμερα τα πράγματα, είναι πλέον αναγκαίο το να συνεργάζονται τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας;

Όχι απαραίτητα. Εγώ αυτή την περίοδο περνώ υπέροχες βραδιές και στη Θεσσαλονίκη χωρίς να συνεργάζομαι με κανέναν άλλο καλλιτέχνη… Είναι όμορφες οι συνεργασίες, αρκεί να συνεργάζεσαι με κάποιο για τον οποίο τρέφεις θαυμασμό και εκτίμηση. Έχει να κάνει και με το τι έχεις να παρουσιάσεις κάθε χρόνο, έχω υπέροχες μνήμες από συνεργασίες με εκλεκτούς συναδέλφους αλλά έχω και όμορφες μνήμες από συνεργασίες που το μεγαλύτερο βάρος έπεφτε στις δικές μου πλάτες.

Το βάρος είναι μεγαλύτερο όταν εμφανίζεστε σε κάποιο μαγαζί μόνοι σας ή όταν συνεργάζεστε και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών;

Αναλόγως… κι αναλόγως και με τον ποιον καλλιτέχνη συνεργαζόμαστε κάθε φορά, ανάλογα με τα γαλόνια. Για μένα κορυφαία συνεργασία ήταν αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Όσες φορές και να μπορούσα να το κάνω, θα το ξανάκανα. Έχω περάσει αξέχαστα με τον Πλούταρχο γιατί είμαστε κολλητοί φίλοι, όπως επίσης και με τον Νίκο Μακρόπουλο. Υπάρχουν κι άλλες συνεργασίες που είναι απλά όμορφες συνεργασίες με μια δυνατή ταμπέλα, με δύο ή τρία ονόματα στη σειρά. Αυτό που αλλάζει όταν αναλαμβάνεις μόνος σου ένα νυχτερινό μαγαζί είναι ότι μπορεί το κοινό σου να σε απολαύσει περισσότερο μόνο σου, είναι περισσότερη η ώρα που τραγουδάμε. Αυτό αλλάζει μόνο!

Οι θαυμαστές το αποζητούν αυτό, πιστεύεις;

Όλοι οι fans θα θέλανε να τραγουδάμε περισσότερο. Όμως κι με αυτό, αν το κάνεις συνέχεια το ίδιο, καταντάει βαρετό. Γι’ αυτό κάνουμε συνεργασίες, για να πάρουμε, για να δώσουμε και επίσης για να συστηθούμε και σε άλλο κοινό που πιθανότατα να μην μας ακολουθούσε.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tralala.gr

Share.

Leave A Reply