Ποιος θα αναμεταδώσει την Eurovision;

0

Όπως όλα δείχνουν ήρθε το τέλος εποχής για Καπουτζίδη και Κοζάκουόσον αφορά την αναμετάδοση της Eurovision.

Τέλος εποχής για Καπουτζίδη και Κοζάκου

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και όλα τα κράτη-μέλη ετοιμάζουν πυρετωδώς τις συμμετοχές τους. Η ΕΡΤ, την φετινή χρονιά, σε συνεργασία με τρεις δισκογραφικές εταιρείες, ετοιμάζει εθνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιστή που θα ταξιδέψει μέχρι τη Λισαβόνα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχαμε συνηθίσει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου να παρουσιάζουν τόσο τον τελικό, όσο και να σχολιάζουν τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Star, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου αποτελούν παρελθόν για την Eurovision.

Όλα δείχνουν πως οι ιθύνοντες της ΕΡΤ δεν θα επιλέξουν τα δύο πρόσωπα, καθώς έχουν σκοπό να αναθέσουν την παρουσίαση σε νέο πρόσωπο.
Αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο mediamagazine.gr, αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της ΕΡΤ βρήκαν την αντικαταστάτρια του Καπουτζίδη και της Κοζάκου στο όνομα της δημοσιογράφου Δήμητρας Ακριώτου, έτσι ώστε να είναι αυτή η οποία θα παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα, εκτός απροόπτου, η Δήμητρα Ακριώτου θα είναι αυτή που θα ταξιδέψει μέχρι την Λισαβόνα, προκειμένου να είναι η σχολιάστρια της ΕΡΤ στους δύο ημιτελικούς και στον μεγάλο τελικό.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Share.

Leave A Reply