14 ρόλοι που θα μπορούσε να είχε παίξει ο Ντάνος!

0

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνος θα παίξει ένα ρόλο στο ‘Τατουάζ’, την πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά της χρονιάς, η οποία μάλιστα συμπίπτει κάποιες μέρες και με την προβολή του ‘Survivor 2’ (τέτοιο χτύπημα κάτω από τη μέση είχαμε να δούμε από τότε που η Δανδουλάκη έπαιζε απέναντι από τη ‘Λάμψη’).

Οι αντιδράσεις ήταν πολυποίκιλες. Άλλοι χάρηκαν, άλλοι θεωρούν ότι ένα τόσο περιορισμένο επάγγελμα, όσο αυτό του ηθοποιού, δεν θα έπρεπε να αφήνει χώρο για μη ηθοποιούς. Σε κάθε περίπτωση, αυτό έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν και κυρίως για να τονωθεί η τηλεθέαση.

Ένας από τους λόγους, που άρεσε σε τόσο κόσμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν, γιατί επανέφερε στην ελληνική οθόνη ένα πρότυπο άντρα, που τα τελευταία χρόνια είχε εκλείψει από την ποπ κουλτούρα.

Ο λιγομίλητος τύπος, που όλοι θεωρούν καλό παιδί, που πιάνει το χέρι του και που, αν ποτέ χρειαστεί, θα σηκώσει το χέρι του, για να υπερασπιστεί την τιμή του.

Αυτό το πρότυπο -εννοείται- ήταν το ιδανικό για τον Έλληνα άντρα και το γνωρίσαμε πολύ καλά μέσα από τις ελληνικές ταινίες των 60s και των 70s και μετά από τις δραματικές σειρές των 90s. Τα τελευταία όμως χρόνια είχε εκλείψει και για κάποιο λόγο, από ό,τι φάνηκε, σε κάποιους είχε λείψει.

ADVERTISING
AdTech Ad

Μετά τα νέα λοιπόν ότι φτιάχτηκε λογισμικό μεταμόρφωσης ηθοποιών σε Nicolas Cage, ας φανταστούμε λοιπόν ότι κάποιος τρελάρας το κάνει αυτό για την Ελλάδα και τον Ντάνο και όχι για τρολιά. Σε ποιους ρόλους θα τον βλέπαμε;

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν εντός και εκτός οθόνης, ο ορισμός του τίμιου Έλληνα άντρα, που δεν σήκωνε πολλά-πολλά, αλλά υποτίθεται είχε καρδιά μάλαμα.

Ταυτόχρονα είχε και καλή λαϊκή φωνή, όπως -μην ξεχνάμε- και ο Ντάνος έδειξε ότι είχε στο καραόκι.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ

Με τον Γκλέτσο εκτός από ιδιοσυγκρασιακή ομοιότητα στους ρόλους που έχει παίξει, έχουν και εμφανισιακή ομοιότητα.

Με τους ‘Ψίθυρους’ θα είχε λίγο πρόβλημα, γιατί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι αρκετά ψηλή.

ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΑΛΑΣΗ

Ναι, ο Ηλίας Βαλάσης έχει κάνει πέρασμα από την τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο. Και πήγασαν και από το ίδιο βουνό.

Έχουμε ξανασυγκρίνει τον Ηλία Βαλάση με τον Ντάνο και στο παρελθόν και δεν κάναμε λάθος. Όπως συμβαίνει και με τον Αγγελόπουλο, αφού βγήκε από το παιχνίδι ο Βαλάσης, οι προτάσεις πέφταν τόσο βροχή που κατέληξε….

 

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oneman.gr

Share.

Leave A Reply