play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Αμεσα πρέπει να εφαρμοστούν τα μέτρα πρόληψης από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, για τη συνεχιζόμενη επιδημία ιλαράς, τόνισαν οι ειδικοί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον «Ευαγγελισμό».
Οι συστάσεις για τον εμβολιασμό βρεφών, παιδιών και ενηλίκων δεν έχουν αλλάξει, καθώς η επιδημία είναι ακόμη σε εξέλιξη, τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου-Παπαγρηγορίου.
Τόνισε ότι ο εμβολιασμός των παιδιών θα πρέπει να γίνεται σε πρωιμότερη ηλικία, των βρεφών στην ηλικία των 12 μηνών, ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά την 2η δόση του εμβολίου συστήνεται να την κάνουν σε διάστημα τριών μηνών μετά τον αρχικό εμβολιασμό. Σε ό,τι αφορά τους ενήλικους, παραμένει απαραίτητος ο εμβολιασμός όσων γεννήθηκαν μετά το 1970 και δεν έχουν νοσήσει, ή δεν έχουν κάνει και τις δύο απαραίτητες δόσεις.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ειδικοί ιλαρα μέτρα προειδοποίηση πρόληψη
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS