10 λόγοι για να ξεκινήσεις τα φιλιά από σήμερα!

0

Αν χρειάζεσαι παραπάνω από έναν λόγο για να φιλήσεις τον καλό σου ή την καλή σου, στην παρακάτω λίστα θα διαβάσεις 10! Αμέ…

Δεν υπάρχει τίποτα (ή σχεδόν τίποτα) πιο συναρπαστικό από ένα μεγάλο, ζουμερό, γεμάτο αγάπη και σωστή ισορροπία έντασης και τρυφερότητας φιλί. Ποιος δεν αγαπάει τα φιλιά και ποιος λέει όχι σε αυτές τις όμορφες ενδείξεις έρωτα και πάθους; Παρακάτω υπάρχουν 10 λόγοι να ξεκινήσουμε να φιλάμε περισσότερο τον σύντροφό μας.

Ενισχύουν την οικειότητα

10 λόγοι για να ξεκινήσεις τα φιλιά από σήμερα (Σμουτς!)

Είτε φιλάμε τον σύντροφό μας είτε δίνουμε ένα γλυκό φιλί στη μαμά μας ή σε κάποια φίλη μας, σύμφωνα με τον καθηγητή βιολογίας Dawn Maslar, τα φιλιά μας κάνουν ευτυχισμένους. Ειδικότερα υπογραμμίζει: “Όταν δίνουμε ένα φιλί, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες παραγάγουν την ορμόνη της ωκυτοκίνης. Συχνά αποκαλείται ως η ‘ορμόνη της αγάπης’ γιατί κυρίως στις γυναίκες προκαλεί το δέσιμο.

Βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή

10 λόγοι για να ξεκινήσεις τα φιλιά από σήμερα (Σμουτς!)

Εκτός του ότι υπάρχει διέγερση μέσω των φιλιών, υπάρχει και βελτίωση στη σεξουαλική ζωή. Όπως σημειώνει ο σεξολόγος Carol Queen: “Το φιλί είναι ένα ισχυρό είδος ερωτικών παιχνιδιών…βοηθά να αυξήσει τις πιθανότητες με τρόπο κατά τον οποίο και οι δύο σύντροφοι θα έχουν μία καλή και ευχάριστη ερωτική εμπειρία”.

Είναι η τέλεια μη χειρουργική συνταγή για να ενισχυθεί η νεανική μας εμφάνιση. Τα φιλιά είναι ασφαλή, δωρεάν και διασκεδαστικά.

Ενισχύουν τη διασκέδαση

10 λόγοι για να ξεκινήσεις τα φιλιά από σήμερα (Σμουτς!)

“Υπάρχουν περισσότερα από 30 είδη φιλιών στο Καμα Σούτρα. Το φιλί είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος έκφρασης του εαυτού μας, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορούμε να το κάνουμε στη σφαίρα της δημιουργικότητας. Μπορούμε να φιλήσουμε με πολλούς τρόπους και να εκφραστούμε μέσα από αυτό. Η διασκέδαση γίνεται μέρος της εμπειρίας και η διασκέδαση είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την ευτυχία”, εξηγεί η Gina Cloud.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: pathfinder.gr

Share.

Leave A Reply