Η DIESEL δημιουργεί ένα νέο λογότυπο, το DEISEL!

0

Νέα Υόρκη Φεβρουαρίος 2018. Πριν από λίγες μέρες, η DIESEL άνοιξε (μυστικά) ένα αυθεντικό κατάστημα που ονομάζεται DEISEL στην Canal Street της Νέας Υόρκης στην καρδιά του πιο φημισμένου προορισμού «fake» μόδας και πολύ μακριά από την Fifth Avenue και τα άλλα διάσημα brands.

02012018_JMS_EDIT_007Οι ανυποψίαστοι αγοραστές πιθανώς δεν θα το συνειδητοποίησαν τότε, αλλά τα αντικείμενα που αγόρασαν στο κατάστημα DEISEL ήταν στην πραγματικότητα μοναδικά κομμάτια ειδικά κατασκευασμένα από την ομάδα σχεδιαστών της Diesel αλλά  με fake branding  «DEISEL». Αυτοί οι τυχεροί αγοραστές έφεραν στο σπίτι τους μερικά σπάνια κομμάτια, που θα γίνουν συλλεκτικά!

Στο Video βλέπουμε τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων καταναλωτών που έρχονται σε επαφή με τους πωλητές του «Deisel» Store, κάνουν παζάρια και φέρονται σαν πωλητές ενός «μαϊμού» καταστήματος!

02012018_JMS_EDIT_009

Ξεφεύγοντας από τη logomania και ενώ οι καταναλωτές ψάχνουν να απαλλαχτούν από τα πολλά logos, η Diesel παίζει με τους οπαδούς της και τους ενθαρρύνει να αισθάνονται ελεύθεροι να φορούν O,TI  θέλουν. Γιατί; Επειδή αυτή είναι η στιγμή για να γιορτάσουμε εκείνους που “θα βγούνε στην αγορά, ψάχνοντας για ένα νέο fu****g awesome trend!

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply