Ιπτάμενο αυτοκίνητο στο διάστημα;

0

Λοιπόν…τα καταφέραμε! Στείλαμε sport αμάξι στο διάστημα με ψεύτικο αστροναύτη στο τιμόνι!

Από εκεί θα μπορούσε να συνεχίσει να «κινείται», να ίπταται αψηφώντας τους νόμους της φυσικής και της βαρύτητας για ένα δισεκατομμύριο χρόνια, παγιδευμένο σε τροχιές μεταξύ του Άρη και της Γης.

Η εκτόξευση του πυραύλου Falcon Heavy  από το σταθμό Kennedy Space Center στο Cape Canaveral,θα μείνει στην ιστορία, και να προσπαθήσει να κρατήσει τον πύραυλο σε τροχιά, πετυχαίνοντας ένα ταξίδι που θα κρατήσει χιλιάδες χρόνια στο διάστημα.

Ο πύραυλος μετέφερε ένα ανοιχτό αμάξι (roadster) Tesla μαζί με ένα ανθρωποειδές ντυμένο αστροναύτη, ονόματι Starman.

Η SpaceX ανέμενε ότι η μπαταρία δεν θα διαρκεί περισσότερο από 12 ώρες, όπως ανέφερε ο Space.com και στην πραγματικότητα διήρκεσε μόλις τέσσερα.

Ένας νέος πύραυλος μπορεί να φέρει τυπικά ένα κομμάτι ασβεστόλιθου μαζί του για να προσομοιώσει τη μάζα ενός διαστημικού σκάφους. Ο Elon Musk, ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, αποφάσισε ότι αυτό ήταν πολύ βαρετό.

Ένα τελευταίο άναμμα μηχανής στον πύραυλο του Falcon Harvey είχε σκοπό να βάλει το αμάξι σε τροχιά γύρω από τον ήλιο και να το φτάσει μακριά από τον Άρη. Στην πραγματικότητα τα ξεπέρασε και θα συνεχίσει να περιστρέφεται στο σκοτεινό και ανεξερεύνητο διάστημα

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com

Share.

Leave A Reply