Αυτό τo κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες!

0

Για αρχή καθάρισε την «οικογένεια»-όχι δεν είναι αυτή η απάντηση αλλά είναι η αρχή των πάντων.

Είναι λογικό να έχετε άγχος. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι σαν διακοπές, αλλά αγχωτική. Είναι μια μέρα σχεδιασμένη να μας κάνει να φαινόμαστε ανεπαρκείς. Αλλά υπάρχει μια απάντηση- λύση σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά, κάτι που θέλει κάθε γυναίκα.

Εξαιρετικά λίγα πράγματα θα πρότεινα σαν «πανάκεια» δώρα που ταιριάζουν και πάνε σε όλες τις γυναίκες. Αλλά αυτή η συμβουλή λειτουργεί για κάθε ζευγάρι. Και είναι διαχρονική.

Στην ταινία The Break-Up, σε μια σκηνή η Jennifer Aniston που έχει σχέση με τον Vince Vaughn, του φωνάζει θυμωμένη: «Δεν θέλω να πλύνεις τα πιάτα. Θέλω να θέλεις να πλύνεις τα πιάτα. Και φυσικά εκείνος απαντά:» Γιατί να θέλω να τα πλύνω; «

Κανείς δεν θέλει να πλύνει τα πιάτα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει ούτε εκείνη. Ωστόσο το κάνει γιατί θέλει να βάλει να γίνει, είναι μια δουλειά του σπιτιού που κάποιος χρειάζεται να την κάνει. Εκείνος δεν δίνει σημασία στο ότι αυτή τη θεωρεί σημαντικό. Είναι αναστατωμένη επειδή είναι με κάποιον που δε θέλει να προσπαθήσει για να διατηρηθεί η σχέση -έτσι όπως το αξιολογεί η ίδια- οπότε εκείνη αναγκάζεται να του ζητήσει κάτι, που αρχικά η ίδια θα ήθελε να το σκεφτεί και να το προτείνει μόνος του. Παραμένει εκείνη υπεύθυνη και αυτό την εκνευρίζει, γιατί ο σύντροφός της και δε θεωρεί αυτό που θεωρεί εκείνη σημαντικό και δεν το κάνει εν τέλει όταν του το ζητάει. Ήτοι αυτό στο γυναικείο μυαλό ηχεί σαν έλλειψη εκτίμησης, σεβασμού, ευαισθησίας και τέλος αγάπης.

isbkmf3zikttk.gif

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:  sportygossip.com


Share.

Leave A Reply