Είσαι μόνη; Έτσι θα περάσεις τέλεια του Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

0

Αν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει φέτος δίχως έρωτα και ταίρι,τότε σε ενημερώνουμε ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς ή να στεναχωριέσαι. Μπορείς να γιορτάζεις την αγάπη κάθε μέρα και το σίγουρο είναι πως το ζώδιο στο οποίο ανήκεις θα σου δείξει τον τρόπο για να περάσεις υπέροχα την «ημέρα των ερωτευμένων», ακόμη και είσαι single.

Κριός: Αν ο Άγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει φέτος μόνη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις εκείνη την ημέρα, καταγράφοντας τους στόχους της νέας χρονιάς. Ναι, έχεις πρόγραμμα και το 2018 μπορείς να γίνεις περισσότερο δημιουργική, κοινωνική και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος: Αξίζει να αφιερώσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον εαυτό σου. Με την κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, θα έχει την απόλυτη pampering εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσεις ένα «πλούσιο» αφρόλουτρο, θα κάνεις κούρα ομορφιάς από την κορυφή έως τα νύχια και θα κλείσεις την ημέρα της με τον αγαπημένο σου γευστικό «πειρασμό».

Δίδυμος: Πάρε τηλέφωνο τις φίλες σου και βγες έξω. Πήγαινε για ποτό και χορό, φλέρταρε και φάε ό,τι τραβά η ψυχή σου, αλλά φρόντισε να μην κάνεις το μοιραίο λάθος. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το να τηλεφωνήσεις στον πρώην σου. Όσο ευάλωτη συναισθηματικά και αν αισθάνεσαι, πρέπει να κάνεις υπομονή (τουλάχιστον εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα)!

Καρκίνος: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείς να «πονέσεις» που είσαι single. Είσαι ευαίσθητη ψυχή και το μόνο που θα ήθελες για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι να την περνούσες αγκαλιά με τον έρωτα της ζωής σου. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, αλλά αυτός ΔΕΝ είναι λόγος για να τα «βάψεις» μαύρα. Τι θα έλεγες, αν διοργάνωνες ένα πάρτι σπίτι σου; Κάλεσε τις φίλες και τους φίλους σου για να φάτε, να πιείτε και να ανταλλάξετε δωράκια. Θα περάσεις καλά και θα δεις ότι δε χρειάζεσαι (πάντα) έναν σύντροφο για να έχεις αγάπη στη ζωή σου!

Λέων: Αν στις 14 Φεβρουαρίου είσαι μόνη, αξίζει να δείξεις πόση μεγάλη καρδιά έχεις. Τι θα έλεγες για λίγο… babysitting στα ανίψια ή τα παιδιά των φίλων σου; Θα περάσεις την ώρα σου ευχάριστα και θα δώσεις σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι την ευκαιρία για λίγες στιγμές ηρεμίας!

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Share.

Leave A Reply