5 αξέχαστες τρίμπλες στα ελληνικά γήπεδα! (βίντεο)

0

Να σηκώνεις το χέρι μπλοφάροντας στην καθηγήτρια ότι έχεις διαβάσει και εντέλει να διαλέγει εσένα για να πεις μάθημα.

Να αφήνεις αυγουλάτη πορδή στο ασανσέρ μετά από θανατηφόρο συνδυασμό τυρόπιτας-Milko και στο κατέβασμα να περιμένει η κυρία που μένει στο διπλανό διαμέρισμα.   

Να τα χώνεις σε κάποιον και (χωρίς να το ξέρεις) να βρίσκεται την ίδια ώρα από πίσω σου.

Όλες τους άβολες καταστάσεις. Στιγμές που θα ήθελες ν’ ανοίξει γη και να σε καταπιεί.

Ακόμα κι αν αθροίσεις, όμως, όλη την αμηχανία που μπορούν να προκαλέσουν δεν φτάνουν το υπέρτατο ρεζιλίκι:

Να φας μια εξευτελιστική ντρίμπλα σε ένα γεμάτο γήπεδο!

Μπορεί λοιπόν τα δικά μας γήπεδα να μη γεμίζουν ακριβώς, αλλά έχουν φιλοξενήσει τέτοιες δραματικές (για αμυντικούς) ιστορίες.

Στις εξέδρες τους έχουν ακουστεί (πέρα από ευφυή συνθήματα) και μακρόσυρτα «ωωωωω» για κάποια φοβερή έμπνευση.

Και στο μυαλό όλων μας έχουν χαραχτεί «αλανιάρικες» στιγμές, με θύτη κάποιον καλλιτέχνη της μπάλας και θύμα κάποιον άμοιρο σέντερ μπακ.

Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:

Ντέμης Νικολαΐδης (θύμα: Αντώνης Γιουκούδης)

Ο «κοντός» ήταν γνωστός και πριν απ’ αυτό. Είχε δώσει ήδη δείγματα της αξίας του. Εκείνη η έμπνευση όμως ήταν η πρώτη μεγάλη έκρηξη του ταλέντου του. Εκείνο το βράδυ συστήθηκε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα -όχι απλά ως ένας φέρελπις πιτσιρικάς- αλλά ως ένας επιθετικός που θ’ αφήσει εποχή: Χάρη στο σόλο που ξεκίνησε μ’ ένα χουνέρι στον Γιουκούδη στη σέντρα και κατέληξε με την Τούμπα να υποκλίνεται σε μια γκολάρα βγαλμένη από σελίδες κόμικ.

Φαμπιάν Εστογιανόφ (θύμα: Γιώργος Καραγκούνης)

Αν και παιχταράς και μεγάλη φυσιογνωμία, ο Γιώργος Καραγκούνης είχε κολλήσει τη ρετσινιά ότι έπεφτε εύκολα. Υπήρξε όμως μια στιγμή στην πλούσια καριέρα του που αν έπεφτε, κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Η φορά που ο μέγιστος ποδοσφαιρικός αλήτης που λεγόταν Φαμπιάν Εστογιανόφ του… έσπασε τα άλατα στη μέση: Κάνοντάς του «ποδιά» με το τακουνάκι και δίνοντας ραντεβού με την καψουρεμένη «στρογγυλή θεά» πίσω από την πλάτη του.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: menshouse.gr

Share.

Leave A Reply