play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η Αμερικανίδα αθλήτρια του σκι Λίντσεϊ Βον έχει κλέψει την παράσταση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ τόσο με τις επιδόσεις της όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση.
Η «βασίλισσα του σκι» έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Αυτή τη φορά, η σκιέρ των ΗΠΑ τράβηξε τα βλέμματα για άλλο λόγο.
Η κάμερα εντόπισε κάποια… κρυφά μηνύματα στη στολή της, τα οποία είχε γράψει μάλιστα με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
Στον αντίχειρα στο δεξί της γάντι, η Λίντσεϊ έχει γράψει τη λέξη «πιστεύω» στα ελληνικά. Έχει το ίδιο τατουάζ στο δάχτυλό της.
«Συμβολίζει τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες (το 2018) καθώς θέλω να πιστεύω στον εαυτό μου», δήλωσε η Λίντσεϊ στο NBC.
Ακόμη, η ξανθιά εντυπωσιακή σκιέρ έχει στο κράνος της τα αρχικά D. K. και μια καρδιά, αφιερωμένα στον παππού της Don Kildow, που πέθανε την 1η Νοεμβρίου.
Δείτε περισσότερα εδώ: bovary.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αγώνες βον Ελληνικά λιντσει μηντυμα Ολυμπιακοί Ολυμπιονίκης σκιερ στολή χειμερινη
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS