Ηλίας Βρεττός | Ποια η κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο!

0

«Δεν το γλιτώνει το χειρουργείο», δήλωσε ο Λουκάς Καραγιάννης, μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, το πρωί της Τρίτης (20/02).

 «Ο Ηλίας έχει τρία κατάγματα, το ένα στη λεκάνη είναι και το πιο σοβαρό αλλά και στα τρία πρέπει να γίνει επέμβαση», εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Θα πρέπει να περάσουν όμως κάποιες ημέρες και μετά να μπει στο χειρουργείο γιατί ο οργανισμός του δεν είναι ακόμα δυνατός. Πάντως έχει άριστη επικοινωνία, την είχε από την πρώτη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο κ. Καραγιάννης περιέγραψε και το πώς σημειώθηκε το τροχαίο ενώ αναφέρθηκε και στο λευκό φορτηγάκι που φέρεται να είναι το όχημα που έκλεισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.

«Η φίλη του Ηλία είχε προσφερθεί να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο καθώς εκείνος ήταν αδιάθετος. Το άσπρο φορτηγάκι μπήκε μπροστά τους και τους έκλεισε το δρόμο. Η οδηγός έστριψε δεξιά και αριστερά το τιμόνι, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, χτύπησε στο κράσπεδο, γύρισε τούμπα και από την πλευρά που καθόταν ο Ηλίας, έπεσε πάνω στο δέντρο. Η οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, άλλωστε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος εκείνη την ώρα είχε κίνηση. Και οι δύο φορούσαν τη ζώνη τους».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbomb.gr

Share.

Leave A Reply