Τι ταινία απολαμβάνει περισσότερο το ζώδιό σου;

0

Το ζώδιό σου λέει πολλά περισσότερα για εσένα από όσα νομίζεις. Αυτό εξάλλου, έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και θα αποδειχθεί και άλλες τόσες και στο μέλλον. Προς το παρόν όμως, διάβασε παρακάτω τι λέει το ζώδιό σου για τις ταινίες που επιλέγεις να δεις και πως αυτά συνδέονται.

Κριός

krios

Οι Κριοί αγαπούν τις περιπέτειες στη ζωή, αλλά και ειδικότερα στις ταινίες. Μια καλή περιπέτεια, με αγωνία και αρκετές εκρήξεις, είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν οι Κριοί το βράδυ που αποφάσισαν να μείνουν σπίτι.

AdTech Ad

Ταύρος

tauros

Το δράμα είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας ενός Ταύρου. Μπορεί να δείχνει τη σταθερή του συναισθηματική κατάσταση, όμως βαθιά μέσα του θέλει απλώς να κλάψει. Γι’ αυτό και η ευκαιρία του δίνεται μέσα από την ταινία που θα επιλέξει να δει…

Δίδυμος

didymoi

Όπως και οι ρομαντικές κομεντί, έτσι και ο Δίδυμος είναι διασκεδαστικός και ανάλαφρος. Βασικά, είναι ο φρέσκος αέρας που λείπει από τη ζωή σου ή όταν σε κυριεύει το χάος. Γιατί στο τέλος, πάντα υπάρχει happy ending.

Καρκίνος

karkinos

Το δράμα εποχής είναι ακριβώς αυτό που αρέσει σε έναν Καρκίνο. Για τη νοσταλγία, τον ρομαντισμό, τη δόση «κλασικού» και όλα αυτά που φέρνει μαζί του ένα καλό μυθιστόρημα που έγινε ταινία. Ζει για τους μεγάλους έρωτες!

Λέων

leon

Οι Λέοντες αγαπούν τη θεατρικότητα στη ζωή των ανθρώπων. Ζουν για τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους και το δράμα. Όπως οι ζωές τους, έτσι και τα μιούζικαλ, έχουν εκείνη την υπερβολή από την οποία δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr


Share.

Leave A Reply