Ώρα μεταλλίων για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ!

0

Το Σάββατο στις 20:00 ώρα Ελλάδας η Κατερίνα Στεφανίδη θα διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και να διευρύνει το αήττητο σερί της σε αγώνες, στους 20! Στο πλευρό της είναι και οι γονείς της, που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής για να της συμπαρασταθούν.

Ο τελικός του επί κοντώ γυναικών θα είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της τρίτης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπέρμιγχαμ αφού είναι εδώ οι καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος. Η Στεφανίδη ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ με 4,83 μ., που είναι η τετάρτη επίδοση φέτος στο κόσμο. Η Κέιτ Ναζότ έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,91 μ. και είναι η κορυφαία βάση επίδοσης, ωστόσο επικίνδυνες για την Ελληνίδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Αντζέλικα Σιντόροβα και Σάντι Μόρις. Η Ρωσίδα επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό της χώρας της λόγω ντόπινγκ και με 4,87 μ. έχει κάθε λόγο να σκέφτεται την επιστροφή της ακόμη και στην κορυφή του κόσμο, αφού ένα από τα βασικά της προσόντα είναι η ικανότητα να αποδίδει στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Σάντι Μόρις είναι η μόνη που κατάφερε να νικήσει την Κατερίνα Στεφανίδη τις δύο τελευταίες σεζόν, η δεύτερη φέτος στον κόσμο που έχει ανέβει τα 4,90 μ.,  όμως, έχει το μειονέκτημα του πρόσφατου προβλήματος πλάτη, το οποίο είναι πιθανό να επηρεάσει την απόδοση της.

Ο τελικός θα ξεκινήσει με αρχικό ύψος τα 4,35 μ. και θα ακολουθήσουν διαδοχικά τα 4,50 μ., 4,60 μ., 4,70 μ., 4,75 μ. κι έπειτα ο πήχης θα ανεβαίνει ανά πέντε εκατοστά…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply