Απόστολος Γκλέτσος | Δεν δουλεύω για λεφτά, την αμοιβή μου τη δίνω στα ιδρύματα!

0

«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας

Η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως μέχρι σήμερα. Υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν τοποθετηθεί τόσο αρνητικά όσο και πιο… ουδέτερα. Ο Ντάνος όπως φαίνεται τα πηγαίνει καλά και φροντίζει να μη δίνει σημασία σε όλα όσα ακούγονται αυτό το διάστημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ηθοποιός πήρε θέση για όλες τις αρνητικές κριτικές που έχουν γραφτεί ή ειπωθεί εις βάρος του νικητή του Survivor. Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην τηλεόραση αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο έχει ξαναστηρίξει.

Μιλώντας στο Down Town εξήγησε πως δεν επέστρεψε στην τηλεόραση λόγω χρημάτων.«Είμαι ένας άνθρωπος που έβγαλα πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, κι αυτό επειδή έτυχε να δουλέψω τη χρυσή εικοσαετία, που οι αμοιβές ήταν σε άλλο επίπεδο. Τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Ο «χωριατάκος» όμως, ξέρει τι κάνει! (γελάει) Δεν ξόδεψα τα λεφτά που έβγαλα τόσα χρόνια. Με είχε συμβουλεύσει καλά ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και τα επένδυσα, τα κράτησα και είμαι καλά σήμερα. Το σίριαλ δεν το έκανα για τα λεφτά. Την αμοιβή μου, άλλωστε, τη δίνω σε ιδρύματα, όπως έχω ξαναπεί», επεσήμανε.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: protothema.gr

Share.

Leave A Reply