Πρεμιέρα απόψε για τη νέα εκπομπή του Κανάκη!

0

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει απόψε το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης με τη νέα του εκπομπή στον Ant1. Ο γνωστός παρουσιαστής φέρνει κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση και όπως τόνισε το νέο αυτό πρόγραμμα θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα.

«Θα είναι τελείως διαφορετική. Θα είναι ένα τελείως ελεύθερο πεδίο. Μην περιμένετε Ράδιο Αρβύλα. Αλλά θέλουμε να έρθετε, όσοι πιστοί… Θα είναι και τελείως διαφορετικά τα πράγματα από εκπομπή σε εκπομπή. Δεν θα δεις μια εκπομπή και θα πεις «α, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται». Αυτό που θα έχει αύριο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα έχει την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης μεταφέρθηκε στους διαδρόμους και πήγε έξω από το πλατό, όπου θα γυρίζεται η νέα εκπομπή.

«Είναι μια εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισα να την ξεκινήσω… Θα είναι λίγο στην… κοσμάρα της, θα μιλάει για άλλα πράγματα, θα δείχνει άλλους ανθρώπους. Θέλω να είναι κάτι πάρα πολύ απλό, κάτι διαφορετικό και να είναι διαφορετικό από εκπομπή σε εκπομπή. Αύριο θα είναι κάποιες πολύ δυνατές ιστορίες, θα έρθουν φίλοι εδώ…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Share.

Leave A Reply